Μαθήματα Salsa Ηράκλειο Κρήτης

Δεν θέλουμε να πρωτείνουμε κάποια σχολή χορού ή σύλλογο και να κάνουμε ειδική διαφήμιση σε κάποιον. Επίσης δεν είναι μόνο το επίπεδου του Δασκάλου που μετράει, αλλά η επικοινωνία, η περιοχή σε σχέση με την κατοικία μας, το χορευτικό στυλ (cuban, LA, ΝΥ κλπ) ακόμα και η αναλογία αντρών γυναικών την εκάστοτε περίοδο. Αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιες σχολές χορού και συλλόγους. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε όσες μπορείτε και να επιλέξετε.

  • Salsa Ηράκλειο - ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑ στην λεωφόρο Δημοκρατίας 44 με τον Γιάννη Τσιμπίδη και την Σοφία Σπυροπούλου. Στυλ : salsa LA και ΝΥ. Ο Γιάννης και η Σοφία είναι ενα από τα ποιο καταξιωμένα χορευτικά ζευγάρια στην Ελλάδα. Διδάσκουν salsa και κάνουν show ακόμα και σε μεγάλα φεστιβάλ του εξωτερικού. Στο τελευταία παγκόσμιο πρωτάθλημα salsa διακρίθηκαν και πήραν την 12η θέση σε ολόκληρο τον κόσμο. Επίσης στο Νους και σώμα υπάρχουν ομάδες-τμήματα για όλα τα χορέυτικά επίπεδα και είναι η δημοφιλέστερη επιλογή γενικά για salsa, bachata.
 Βίντεο από την ομάδα salsa των John & Sofia 

  • Nenas Academy στην περιοχή του εσταυρωμένου στα ΤΕΙ.  Στυλ Salsa Cuban, Rueda de cazino
  •  ΤΕΧΝΗ ΧΡΩ - Παπαναστασίου 36. Στυλ Salsa Cuban, Rueda de cazino
  • Art & Dance factory Αρχιεπισκόπου Ευγενίου 47 Στυλ Salsa Cuban, Rueda de cazino  
Σχετικά με το LA και το Cuban, έχουν την ίδια βάση, το cuban χορέυεται πιο κυκλικά, και το LA έχει περισσότερες φιγούρες,  περισσότερα πετάγματα χεριών και στυλιζάρισμα για την ντάμα. Το θετικό με το LA είναι ότι κάποιος που χορέυει LA μπορεί να χορέψει cuban ενώ το αντίθετο είναι δύσκολο. Το NY ( New York style) χορέυεται on2.

Υπάρχουν πολλές σχολές και σύλλογοι, δεν τους γνωρίζω και όλους προσωπικά, οπότε ας με συγχωρέσουν. Επίσης υπάρχουν πολλές σχολές που διδάσκουν Latin γενικότερα. Αν κάποια σχολή ή σύλλογος που ασχολείται με salsa θέλει να μπει στην λίστα, πολύ ευχαρίστως ας επικοινωνήσει μαζί μας και θα τον προσθέσουμε.












1 σχόλιο:

  1. BetVictor | BetVictor Review | 100% safe bet up to £50
    BetVictor offer offers betting in several other 바카라사이트 countries. There are a variety of bet types & offers, 메리트카지노 such as 1x wagering, a £5 FREE bonus with 2022.6.19

    ΑπάντησηΔιαγραφή