Latin Party, Salsa party στο Ηράκλειο Κρήτης

Στο Ηράκλειο Κρήτης δεν υπάρχει κάποιο μαγαζί εξειδικευμένο να παίζει σάλσα και λάτιν. Γϊνονται όμως συγκεκριμένες μέρες latin πάρτυ κυρίως με salsa, bachata σε κάποια μαγαζιά. Σας παραθέτουμε.


  • ΤΡΙΤΗ ΩΡΑ 22:30
MISTRAL - Talos plaza, Παραλιακή Ηρακλείου
Το μεγαλύτερο εβδομαδιαίο salsa party, σε έναν όμορφο άνετο χώρο με ξεχωριστή πίστα για χορό και πολλούς καλούς χορευτές. Η μουσική που παίζει είναι salsa, bachata και λίγο kizomba και ομαδικές χορογραφίες. Συχνά έχει και παιχνίδια. Το διοργανώνει η JS Dance Company του Γιάννη Τσιμπίδη και Σοφίας Σπυροπούλου από το ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑ.

Απο το Mistral, salsa party Κάθε Τρίτη
  • ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΑ 23:00
La Brasserie - Κέντρο Ηρακλείου
Ο χώρος είναι μικρός, χορέυεις λίγο στιμοχτά αλλά η ατμόσφαιρα είναι ζεστή και υπάρχει κέφι. Αρκετά δημοφιλές, ειδικά την Πέμπτη. Διοργανωτες η σχολή Nenas Academy και ο Μανώλης Τσαγκαράκης. Την Δευτέρα παίζει κυρίως  Latin international και ballroom, ενώ την Πέμπτη που έχει και περισσότερο κόσμο κυρίως salsa, bachata και ομαδικές χορογραφίες.  
La Brasserie Latin Party κάθε Πεμπτη



  • ΣΑΒΒΑΤΟ 22:00 (1 Φορά τον μήνα)
ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑ - Δημοκρατίας 44 και Χρυσοστόμου
 Ενα πολύ μεγάλο χορευτικό πάρτυ, από τα μεγαλύτερα στην Κρήτη. Ανετος χόρος και μεγάλο πλήθος χορευτών. Διοργανώνει το ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑ μαζί με τον Γιάννη Τσιμπίδη και την Σοφία Σπυροπούλου (John & Sofia). 2 διαφορετικά δωμάτια ταυτόχρονα. Main room Salsa, bachata, και διαλείματα με zumba, Dark room Tango με διαλείματα kizomba. Ο χώρος είναι μεγάλος και άνετος και η είσοδος-εισφορά πολύ χαμηλή περιλαμβάνοντας απεριόριστη πρόσβαση στον μπουφε. Σϊγουρα αξίζει.



ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑ - Main Room


1 σχόλιο:

  1. Blackjack Rules and Strategies - Tricktactoe
    Blackjack is the most popular 다 자바 variant of American blackjack, as blackjack uses a standard 52 card deck, 룰렛 게임 as well 토토사이트 운영 샤오미 as an 슈어뱃 additional 2 해외 배당 cards of a trump suit,

    ΑπάντησηΔιαγραφή